JSTOR próbahozzáférés

Kedves Kollégák!

A nemzetközileg elismert teljes szövegű  folyóirat-adatbázis, a JSTOR két hónapos teljes körű próbahozzáférést ajánlott fel az összes EISZ tagintézmény számára. A próbahozzáférés időszaka alatt az intézmények az adatbázis valamennyi csomagjához (beleértve az ARTSTOR digitális képgyűjteményt is) hozzáférést kérhetnek. A két hónapos ingyenes használat lehetősége az intézmény jelentkezésekor kezdődik és semmiféle kötelezettségvállalással nem jár.

Az adatbázis bemutatására és az ingyenes próbahozzáférés igénylésére a kiadó egy külön weboldalt hozott létre az EISZ intézményei számára, amelyet a következő linken érhetnek el:

JSTOR and Artstor resources for EISZ Consortium Members

A JSTOR-ban elérhető tudományos tartalmakkal részletesebben is megismerkedhetnek az érdeklődők a május 13-i online webináriumon, amelyre az alábbi linken regisztrálhatnak:

Register

A regisztrálóknak a szervezők elküldik az előadás felvételét, így akkor is érdemes jelentkezni, ha nem tudnak részt venni az ülésen.

Bízunk benne, hogy a próbahozzáférést hasznosnak ítélik majd – bármilyen felmerülő kérdés esetén örömmel állunk rendelkezésükre.