EISZ az MKE Vándorgyűlésén

Az EISZ kiállítóként és bronz fokozatú támogatóként szerepelt az Magyar Könyvtárosok Egyesülete 49. vándorgyűlésén.

A több mint 750 résztvevővel zajló konferencián a nemzeti programban részt vevő szolgáltatók 16 standon tájékoztatták a könyvtárosokat az adatbázisokkal kapcsolatban.
Az MKE Bibliográfiai Szekciója az EISZ Titkársággal közösen szervezett kerekasztal-beszélgetést Könyvtárosok a minőségi kutatásért címmel. A programon az EISZ Nemzeti Programban elérhető bibliográfiai és hivatkozási adatbázisok könyvtári munkában és a tudományos értékelésben betöltött szerepéről beszélgetett Nagy Zsuzsanna főigazgató (BCE Egyetemi Könyvtár), Pergéné Szabó Enikő főigazgató-helyettes (DEENK), Kálóczi Katalin főigazgató (ELTE Egyetemi Könyvtár) és Nagy Gyula főigazgató-helyettes (SZTE Klebelsberg Könyvtár). A kerekasztal-beszélgetés moderátora dr. Soós Sándor osztályvezető (MTA KIK Tudománypolitikai és Tudományelemzési Osztály) volt.

Gratulálunk a konferencia szervezőinek a programok sikeres lebonyolításáért. Az MKE 50. Vándorgyűlését 2018-ban Keszthelyen tartják. Várakozással tekintünk a rendezvényre, és sok sikert kívánunk a jövő évi szervezőknek!

A miskolci vándorgyűlésen készült fényképek elérhetők Facebook-oldalunkon.